BEST-DESIGN
SANITAIR

Bij Best-Design Sanitair zijn wij er trots op dat wij al meer dan 40 jaar actief zijn in de sanitair branche.

Gedurende de jaren hebben we ons ontwikkeld tot een gerenommeerd merk dat synoniem staat voor trendsettend design, kwaliteit en service.

Als voorloper op de trends bieden wij hoogwaardige producten die uw badkamer naar een hoger niveau tillen.

showroom bestdesign

 

 

 

 

 

Onze showroom:

Onze showroom is de perfecte plek om al onze prachtige producten persoonlijk te ervaren. Om de best mogelijke service te bieden en uw bezoek aan onze showroom soepel te laten verlopen, werken wij op afspraakbasis. Dit betekent dat u van harte welkom bent om onze showroom te bezoeken, maar we vragen u vriendelijk om van tevoren een afspraak te maken.

Om een afspraak te plannen, nodigen we u uit om contact op te nemen met een van onze dealers. Onze dealers zijn deskundig en goed geïnformeerd over onze producten en kunnen u helpen bij het plannen van uw bezoek aan onze showroom. Ze kunnen u ook voorzien van informatie over beschikbaarheid en prijzen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom, waar u de gelegenheid krijgt om onze producten te bekijken, hun kwaliteit en design te waarderen, en te ontdekken hoe ze uw badkamer kunnen transformeren tot een oase van stijl en functionaliteit.

 

 

 

Hét merk dat uw badkamer transformeert in een oase van luxe en comfort. Wij geloven dat uw badkamer niet alleen een functionele ruimte is, maar ook een plek van ontspanning en verjonging. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment in hoogwaardige sanitair producten die zowel stijlvol als praktisch zijn. 

Waarom Best-design?
Wij hebben 40 jaar ervaring, concurrerend, trendsetter, levering direct uit voorraad, eigen showroom, grote klant tevredenheid en wij komen onze beloftes na. 

Onze catalogus: Bekijk online of vraag aan bij uw dichtstbijzijnde dealer:
Bij Best-Design begrijpen we dat het ontwerpen van een badkamer of toiletruimte een spannende en persoonlijke reis is. Onze catalogus toont ons complete assortiment en is opgedeeld is diverse kleurserie ’s en categorieën.

DE KERN VAN BEST DESIGN

Kwaliteit

We streven naar topkwaliteit in elk detail

Design

Wij creëren unieke designs met passie

Service

Uitstekende service is onze prioriteit

Translate »