Verfris uw badkamer met de "Transpa" collectie:
Een meesterwerk in transparantie

In een tijd waar design een steeds prominentere plaats inneemt in onze leefomgeving, presenteert Best-Design met trots de “Transpa” collectie aan. Deze collectie van vrijstaande baden en waskommen straalt een unieke esthetiek uit door de transparantie.

Inspiratie_transpa_slider

In 6 levendige kleuren – helder, blauw, rood, oranje, donkergroen en zwart – combineert de “Transpa” collectie flai met subtiele elegantie. 

Maar hoe past u deze opvallende stukken toe in uw eigen badkamer? Laten we eens kijken naar een enkele creatieve ideeën:

Natuurlijke elementen toevoegen

Combineer de “Transpa” baden en waskommen met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Een stenen vloer of een hout wastafelblad kan een prachtig contrast vormen met de transparante elementen en zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Planten en groen toevoegen

Breng leven in uw badkamer door planten en groen toe te voegen. Hang bijvoorbeeld een paar luchtzuiverende planten op of plaats enkele groene kamerplanten rondom uw product uit de “Transpa” collectie. Het groen zal mooi harmoniëren met de transparante kleuren en zorgt voor een frisse en levendige uitstraling.

Luxe accessoires kiezen

Kies voor luxe accessoires zoals mat-goud of sunny-bronze kraanwerk, spiegels met een fraai design, en elegante badmatten en handdoeken. Deze details kunnen de stijlvolle uitstraling van de “Transpa” collectie versterken en zorgen voor een verfijnde afwerking.

Accentueer met verlichting

Gebruik verlichting om de sfeer in uw badkamer te bepalen. Installeer dimbare LED-lampen rondom de vrijstaande waskommen en baden voor een zachte en uitnodigende verlichting. Overweeg ook een opvallende hanglamp of wandlamp als eyecatcher boven de baden.

Bekijk hieronder de zes beschikbare kleuren:

Translate »